09 april 2024

Cobot-workflow creëren met flowcharts

Maak kennis met TMflowTM : een innovatieve editing software voor cobot workflow op basis van flowcharts, ontwikkeld door Techman Robot. Met deze tool kunnen zelfs operatoren zonder programmeerervaring binnen 5 minuten een pick-en-place programma creëren!

Gebruiksgemak en flexibiliteit
Hoe dit kan? Het antwoord ligt in de intuïtieve en revolutionaire gebruikersinterface van TMflowTM. Zo wordt elke functie weergegeven als een apart beeld en beschikt het over eenvoudige klik- en sleepmethoden. Hiermee kan een operator bijna alle automatiseringstaken moeiteloos en online uitvoeren, ook zonder de noodzaak van een teach pendant. Robottaken kunnen op deze manier zelfs worden beheerd en bewerkt vanaf notebooks en tablets.

TMflow Component EditorTM
Om te voorkomen dat operatoren dezelfde stappen telkens opnieuw moeten instellen, kunnen samengestelde workflows worden opgedeeld in individuele componenten en worden opgeslagen met TMflow Component EditorTM. Op deze manier kunnen de componenten eenvoudig (op basis van flowcharts en zonder eigen software te moeten schrijven) opnieuw worden gebruikt als onafhankelijke knooppunten in nieuwe projecten. Wil een operator de software juist zelf schrijven? Techman Robot biedt ook Script Node, een soortgelijke functie met meer vrijheid om taken aan te passen binnen een flowchart project.

Recente artikelen

15 mei 2024

Nieuw: de TM30s cobot met 35kg draagvermogen

Techman Robot heeft zojuist de nieuwe TM30S cobot aangekondigd, met een indrukwekkendвЂ

Lees meer
09 april 2024

Cobot-workflow creëren met flowcharts

Maak kennis met TMflowTM : een innovatieve editing software voor cobot workflow op basisвЂ

Lees meer
20 maart 2024

Klaar voor Industrie 5.0 met AI-gestuurde cobots

De integratie van digitale technologieën om de interactie tussen mens en machine te вЂ

Lees meer

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op