TM vision

TM AI+ AOI is een Smart Function-software die u helpt om TMvision in te zetten op alle vereiste plaatsen in de fabriek.

TMvision, een van de meest iconische functies van TM Robot, kan nu flexibeler worden ingezet.
Als u vereisten hebt voor het opzetten van puur visuele werkgebieden in de fabriek of als u meerdere camera's in één enkel visueel werkgebied nodig heeft.
"TM AI+ AOI is de beste oplossing voor u om uw implementatiekosten te optimaliseren en tegelijkertijd te voldoen aan visuele functiebehoeften."

TM AI+ AOI-software kan worden geïnstalleerd op de IPC die zich op een bepaald werkstation bevindt. Door de camera met de IPC te verbinden, kan de gebruiker de TMvision-functie op de IPC bedienen en de camera besturen om visietaken uit te voeren, waaronder objectidentificatie, beeldverbetering, meten en dergelijke.

Techman Robot intelligent software verbetert niet alleen de visuele prestaties, maar zorgt ook voor een gecentraliseerd beheer van gegevens, waardoor uw productieproces naadloos en efficiënt verloopt.

TM AI+ AOI kan ook worden gebruikt met de TM AI+-functie (add-on-functie).
Via de aangesloten camera worden beelden geüpload naar TM AI+ Training Server om AI-modellen te genereren. Daarna kunnen camera's op basis van het AI-model meer gecompliceerde vision-taken uitvoeren.

Wanneer meerdere camera's zijn aangesloten, kan de gebruiker inloggen op TMflow Client en informatie verkrijgen van alle camera's binnen hetzelfde gebiedsnetwerk. Inclusief real-time status, werkorder info, werkvoortgang en zelfs de bediening van de camera.

tm-vision.001