15 mei 2024

Nieuw: de TM30s cobot met 35kg draagvermogen

Techman Robot heeft zojuist de nieuwe TM30S cobot aangekondigd, met een indrukwekkend bereik van 1.702 mm en een maximaal laadvermogen van 35 kg! En niet te vergeten: Techman cobots blijven zich onderscheiden als de enige cobots met een geïntegreerd vision-systeem.

Belangrijkste kenmerken
De TM30s cobotserie biedt een breed bereik van 1.702mm, maar dat is niet alles. Deze nieuwe cobot heeft een verhoogd maximaal draagvermogen tot 35kg (standaard 30kg), wat de mogelijkheden voor zwaardere werkstukken vergroot, bijvoorbeeld in de assemblage van de auto-industrie en pick-and-place van materiaal bij machinegereedschap. Het gewicht van de cobot blijft echter licht (80,6kg). Uiteraard blijft veiligheid een grote prioriteit en deze serie is uitgerust met veiligheidsfuncties die zijn gecertificeerd door TÜV.

Drie versies
De TM30S cobot is verkrijgbaar in drie verschillende versies, afhankelijk van uw productiebehoeften. Tot de opties behoren de standaardversie met geïntegreerde vision en software, een versie gebaseerd op 48 volt voor toepassingen zoals Automated Guided Vehicles (AGV's) en een optie zonder camerafunctionaliteit (X).

Nog krachtiger met AI
Optioneel kan Techman Robot Inc. distributed by Valk Welding uw TM30S cobot integreren met de Techman AI-module voor een uniek intelligentieniveau. Dit maakt functies mogelijk zoals AI OCR, classificatie, segmentatie, objectdetectie en anomaliedetectie.

Recente artikelen

15 mei 2024

Nieuw: de TM30s cobot met 35kg draagvermogen

Techman Robot heeft zojuist de nieuwe TM30S cobot aangekondigd, met een indrukwekkendвЂ

Lees meer
09 april 2024

Cobot-workflow creëren met flowcharts

Maak kennis met TMflowTM : een innovatieve editing software voor cobot workflow op basisвЂ

Lees meer
20 maart 2024

Klaar voor Industrie 5.0 met AI-gestuurde cobots

De integratie van digitale technologieën om de interactie tussen mens en machine te вЂ

Lees meer

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op