03 juni 2024

Techman AI-cobots op Vision, Robotics & Motion 2024

Het inzetten van AI voor cobots maakt jouw robotje nóg intelligenter. Hiermee kan je handelingen zoals productherkenning combineren met kwaliteitscontroles, segmentatie en meer. Dit soort unieke werkingen laten wij zien op Vision, Robotics & Motion op 5 en 6 juni.

Op de 21e editie van deze vooruitstrevende beurs in ‘s-Hertogenbosch introduceren wij de werking van een AI-module van TECHMAN ROBOT in combinatie met hun nieuwste TMS-cobotserie. Niet dat ze dit per se nodig hebben, want TM-cobots zijn zelfs zonder AI al intelligent. Waarom? Het zijn de enige cobots op de markt met een ingebouwd visionsysteem, waardoor ze barcodes kunnen lezen en producten kunnen lokaliseren. Zo scannen de cobots zelfs zonder AI gemakkelijk de juiste programma’s wanneer het product aanwezig is.

Maar wat kan de AI-module dan betekenen voor jouw TM cobot? Uiteraard wordt hij nog vele malen slimmer. Met AI kan de cobot hetgeen dat hij waarneemt, ook vergelijken met hoe het product er wel of niet uit moet zien. Hij lokaliseert niet alleen het product, maar herkent het ook en weet hij welke vervolgstappen hierbij horen. Zo is jouw bedrijf meteen klaar voor de stap naar Industrie 5.0, waarin we de interactie tussen mens en machine blijven verbeteren.

Benieuwd hoe de AI van TECHMAN ROBOT ingezet kan worden voor jouw productieproces?

Bezoek dan onze stand op Vision, Robotics & Motion op 5 en 6 juni 2024.

Wie zijn wij?
Als integrator ‘plus’ doen we meer dan alleen het leveren van cobots. TECMAN ROBOT Inc. distributed by Valk Welding dient ook als kennisbank. “We bieden softwarematige ondersteuning, advies in cobotkeuze en suggesties voor aanvullende ‘plug and play’ pakketten”, vertelt Business Unit Manager Huib Kok. Hiermee streven wij er altijd naar om toegankelijke oplossingen te bieden voor systeemintegratoren, OEM’s, eindklanten en meer.

Recente artikelen

03 juni 2024

Techman AI-cobots op Vision, Robotics & Motion 2024

Het inzetten van AI voor cobots maakt jouw robotje nóg intelligenter. Hiermee kan je вЂ

Lees meer
15 mei 2024

Nieuw: de TM30s cobot met 35kg draagvermogen

Techman Robot heeft zojuist de nieuwe TM30S cobot aangekondigd, met een indrukwekkendвЂ

Lees meer
09 april 2024

Cobot-workflow creëren met flowcharts

Maak kennis met TMflowTM : een innovatieve editing software voor cobot workflow op basisвЂ

Lees meer

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op