Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen in de wereld van Techman Cobots.

03 juni 2024

Techman AI-cobots op Vision, Robotics & Motion 2024

Het inzetten van AI voor cobots maakt jouw robotje nóg intelligenter. Hiermee kan je handelingen zoals productherkenning combineren met kwaliteitscontroles, segmentatie en meer. Dit soort unieke werkingen laten wij zien op Vision, Robotics & Motion op 5 en 6 juni.

Lees meer
15 mei 2024

Nieuw: de TM30s cobot met 35kg draagvermogen

Techman Robot heeft zojuist de nieuwe TM30S cobot aangekondigd, met een indrukwekkend bereik van 1.702 mm en een maximaal laadvermogen van 35 kg! En niet te vergeten: Techman cobots blijven zich onderscheiden als de enige cobots met een geïntegreerd vision-systeem.

Lees meer
09 april 2024

Cobot-workflow creëren met flowcharts

Maak kennis met TMflowTM : een innovatieve editing software voor cobot workflow op basis van flowcharts, ontwikkeld door Techman Robot. Met deze tool kunnen zelfs operatoren zonder programmeerervaring binnen 5 minuten een pick-en-place programma creëren!

Lees meer
20 maart 2024

Klaar voor Industrie 5.0 met AI-gestuurde cobots

De integratie van digitale technologieën om de interactie tussen mens en machine te verbeteren, wordt ook in de wereld van cobots steeds interessanter. Het gebruik van Artificial Intelligence (AI) kan deze kleine maar nuttige robotjes slimmer en flexibeler maken. Maak kennis met de Techman cobots: de enige cobots ter wereld met een geïntegreerd vision systeem, en dankzij de nieuwe AI S-serie worden ze nu ook aangestuurd en versterkt door AI.

Lees meer
09 februari 2024

Meer dan een distributeur: onze collega’s aan het woord

Ons team heeft recentelijk twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Business Unit Manager Huib Kok en Sales Engineer Seger Veldman gaan aan de slag met een duidelijke missie: een meerwaarde bieden voor o.a. systeemintegratoren, machinebouwers en engineeringbureaus als een distributor ‘plus’. Wat betekent dit volgens hen? “Wij leveren cobots, maar we doen ook méér dan dat”, verduidelijkt Huib. “We dienen als een kennisbank; we bieden softwarematige ondersteuning, advies in cobotkeuze en suggesties voor aanvullende ‘plug and play’ pakketten.”

Lees meer
22 januari 2024

Cobot-liefhebbers in België, bezoek ons op Indumation 2024!

Van 31 januari tot 2 februari vertegenwoordigen wij voor het allereerst onze kersverse naam op de Indumation beurs in Kortrijk, België.

Lees meer
11 januari 2024

VWCO Cobots wordt Techman Robot Inc. distributed by Valk Welding

Een dynamische en technische markt vraagt om voortdurende vooruitgang. Daarom gaat VWCO, leverancier van cobots binnen de Benelux, vanaf nu verder onder de naam ‘Techman Robot Inc. distributed by Valk Welding’ Hier leest u wat deze verandering betekent voor uw bedrijf.

Lees meer
21 december 2023

Wat hebben wij in petto voor 2024?

U zult het wellicht al gemerkt hebben: ons bedrijf ondergaat op dit moment een spannende make-over. Een nieuwe overkoepelende naam, gecombineerd met een meer actieve benadering van sociale media, maakt van 2024 een jaar waar wij en onze partners extra naar uit kunnen kijken.

Lees meer
03 juli 2023

TM AI Cobot S-serie

Op de vakbeurs Automatica presenteert Techman Robot trots de nieuwe TM AI Cobot S-serie. De AI Cobot is een Collaborative Robot die een krachtige en precieze robotarm combineert met een ingebouwde AI-inferencing engine en een slim vision-systeem in een compleet pakket, klaar voor gebruik in fabrieken en om de overgang naar Industrie 4.0 te versnellen.

Lees meer
03 april 2023

Bezoek ons tijdens de vakbeurs Empack in Den Bosch, 5 en 6 april

Deze week, woensdag 5 en donderdag 6 april, zijn wij te vinden op de vakbeurs Empack in de Brabanthallen in Den Bosch. Op onze stand zullen wij in samenwerking met WiredWorkers de oplossing tonen voor het geautomatiseerd beladen van pallets.

Lees meer

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op