Tafels

De TM cobot kan ook geplaatst worden op speciaal daarvoor ontworpen tafels en stands . Dit geeft de cobot extra flexibiliteit en biedt tevens een compacte totaaloplossing.

Bendertafel

Dit systeem kan zeer flexibel ingezet worden en probleemloos van de ene naar de andere machine op de werkvloer verplaatst worden. Het beladen en ontladen van machines gebeurt vanaf een verrijdbare productkar met een verwisselbaar rasterblad. Dankzij de landmark op de verrijdbare productkar kan de Techman robot binnen enkele seconden de positie van de kar bepalen en feilloos de producten op de kar oppakken. Chemische verankering in de grond en het uitlijnen van een productkar t.o.v. de robot is dankzij het vision systeem verleden tijd.

De unit is bovendien uitgerust met stuurventielen en relais, waardoor gemakkelijk een aansturing van productgrijpers, machineklemmen of automatische deuren gerealiseerd kan worden.

De operator voert de opdrachten makkelijk op een 12” touchscreen met vochtbestendig toetsenbord.

bender-tafels

Kuunderstafel

De door Kuunders ontwikkelde Techman stand is uitgerust met een in hoogte verstelbare pilaar waar alle type Techman robots op bevestigd kan worden. De pilaar kan op drie verschillende posities gemonteerd worden.

Het tafelblad is voorzien van een getapt gatenpatroon (M8) waardoor snel en gemakkelijk een robuuste applicatie tot stand gebracht kan worden.
Tevens is er een uitsparing in de bodemplaat gerealiseerd voor de controller. Alle bedrading kan netjes aan de binnenzijde worden weggewerkt, waardoor uw applicatie een zeer professionele uitstraling krijgt.
Direct naast de controller is een plaat voor de bevestiging van bijvoorbeeld een ventieleiland.

De afmetingen(LxBxH) zijn 100 x 77 x 80 cm. De stand neemt dus niet meer ruimte in beslag dan een pallet. De stand is standaard uitgerust met verstelbare poten en kan daardoor gemakkelijk verplaatst worden met behulp van een palletwagen. U kunt ook kiezen voor een tafel met industriële wielen, waardoor de tafel nog makkelijker te verplaatsen is.

kuunderstafel