Retail

Binnen de retail sector kan de TM cobot een tijdbesparende rol spelen binnen het productieproces maar zeker ook binnen het logistieke proces.

Door onder andere de mogelijkheden van het vision systeem zoals barcode scannen en kleuren herkennen is de TM cobot inzetbaar voor diverse verpakkingstaken en/of laad en los taken. De TM cobot kan de helpende hand bieden bij taken waarbij kleur, vorm of barcode herkenning cruciaal is. Zo kan de TM cobot plaatsnemen aan de lopende band en uitgerust worden met taken.

Transportband

De TM cobot is uitgerust met vele standaard (vision) opties. Hierdoor is de TM cobot de uitstekende hulp bij het werk aan de transportband. Door onder andere de mogelijkheden voor kleurherkenning, barcode scanning maar ook vorm herkenning is de TM cobot in staat de juiste producten uit het aanbod te halen. Daarnaast kan de TM cobot er juist ook voor zorgen dat producten op de transportband worden geplaatst.

robo2

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op