Support

Om de TM cobots ten volle te benutten, werken wij samen met diverse partners. Gezamenlijk werken deze partners aan de beste cobot-oplossingen voor klantspecifieke situaties, en onder hen bevinden zich onder andere toeleveranciers van tooling producten en/of externe hard- en software.
Hieronder vindt u de partners die ons support bieden om klantspecifieke oplossingen aan te kunnen bieden.

Wireworkers

Wireworkers is naast een system integrator ook betrokken bij de ontwikkelingen van de diverse klantspecifieke oplossing. Wireworkers zet hun kennis op het gebied van tooling en diverse andere externe toepassingen in om tot het beste resultaat te komen.

wiredworkers-vwco-website

Kuunders Technoworks B.V.

Naast de verkoop van de TM cobot als system integrator is Kuunders Technoworks voor ons juist ook een belangrijke partner als het gaat om ontwikkelingen en totaaloplossingen. Zo heeft Kuunders Technoworks onder andere een (verrijdbare) tafel ontwikkeld waar de TM cobot plug and play op aangesloten kan worden. Deze tafel biedt naast de plaats voor de TM cobot ook een tafel met getapt gatenpatroon waarmee snel en gemakkelijk een cobotapplicatie gerealiseerd kan worden.

Lees hier meer over de Kuunders tafel.

logo-kuunders-technoworks-fc

OnRobot

De firma OnRobot is toeleverancier van diverse tooling voor verschillende cobot applicaties. OnRobot is gespecialiseerd op het gebied van grippers welke bevestigd kunnen worden aan de TM cobot.

Lees hier meer over de OnRobot grippers.

logo_onrobot_rgb-web

Robotiq

Robotiq is een partner op het gebied van adaptieve grijpers. Deze adaptieve grijpers kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen zoals kwaliteitstesten, machinebepalingen, assemblage en pick-and-place-taken. Daarnaast is Robotiq leverancier van koppelkracht sensoren die de kracht kunnen meten en sturen.

Lees hier meer over de grijpers van Robotiq.

robotiq-logo-white

Asyril

Asyril is een toeleverancier die onder andere gespecialiseerd is in feeders. Met behulp van dit soort feeders kunnen (kleinere) producten zoals onder andere schroeven op een vaste manier aangeboden worden aan de TM cobot. Dit versneld het proces van de cobot applicatie en zorgt voor een constante flow in het cobot proces.

Lees hier meer over de Asyril Asycube feeders.

asyril-asycube-web

Bendertechniek

Bendertechniek is toeleverancier van de zogeheten Bender tafel. Op deze tafel is de TM cobot te installeren. De tafel is verder uitgerust met een werkbank waardoor met één tafel een totale cobotoplossing ontstaat. De mogelijkheid voor het verwisselen van het rasterblad en het feit dat de tafel op wieltjes staat maakt dit een compactie flexibele totaaloplossing.

Lees hier meer over de Bender cobot tafel.

bendertechniek-web

MART Consultancy helpt bedrijven met de toepassing van robots in automatiseringsoplossingen. Zij heeft ervaring met meerdere typen robots, waaronder onlangs een totaaloplossing waarin vier TM Robots in harmonie samenwerken. De activiteiten van MART Consultancy zijn onder andere: Programmeren - Implementeren – Product en Project management - Service en Onderhoud op locatie en/of op afstand.

Website: m-a-r-t.eu

Contact:
Marco de Wit
m.dewit@m-a-r-t.eu

Website:
m-a-r-t.eu

logo-def-mart-uitsnede-wit-back-web