Educatie

Techman Robot distributed by Valk Welding werkt samen met diverse scholen, waarbij talenten hun kennis inzetten om de toepassingen van de TM cobots verder te ontwikkelen. Hieronder vindt u een overzicht van de scholen waarmee wij veel samenwerken.

Avans Hogeschool Breda

Avans Hogeschool is een opleidingsorganisatie voor hoger onderwijs in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Avans Hogeschool heeft vestigingen in Breda, Roosendaal, 's-Hertogenbosch en Tilburg.

avans-hogeschool-web

Davinci College

Het Davinci college is een Regionaal opleidingcentrum in de regio Zuid-Holland. Onderdeel van het Davinci college is het Leerpark Dordrecht waar de verbinding met het werkveld gezocht wordt. Leerlingen worden uitgedaagd om in realistiche (technische) praktijkomgevingen hun talenten te ontwikkelen.

davinci-logo-embleem.svg

Saxion Hogeschool

Hogeschool Saxion is een onderwijs- en kennisinstelling voor hoger beroepsonderwijs met vestigingen in Enschede, Deventer en Apeldoorn in Nederland. Van oorsprong heeft Hogeschool Saxion een sterke binding met de industriƫle markten en van daaruit ook aanbieder van diverse technische opleidingen waaronder in de richting robotica.

saxion-hogeschool

Graafschap college

ROC het Graafschap College is een mbo-onderwijsinstelling in de Achterhoek met de hoofdvestiging in Doetinchem in de Nederlandse provincie Gelderland. Ook heeft het vestigingen in Groenlo en Winterswijk. Het Graafschap College is de grootste mbo-instelling van de Achterhoek. Het Graafschap college biedt opleidingen binnen 4 sectoren waaronder Techniek en informatica. Robotica is binnen deze opleidingen een onmisbaar onderdeel van talentontwikkeling.

graafschap-college