20 juli 2021

Vrijdag 10 september: Alles over automatiseren met cobots! Zet hem alvast in uw agenda

Op vrijdag 10 september organiseert de TechnoHUB weer een nieuwe inspirerende middag waarin u deze keer nader kennismaakt met cobots. Deze inspiratiemiddag vindt plaats bij TechnoHUB-partner VWCO, een divisie van Valk Welding in Alblasserdam. In hun demonstratie-/trainingscentrum kunt u zelf ervaren hoe toegankelijk cobot-technologie is en hoe cobots u kunnen ondersteunen bij uw automatiseringsvraagstukken

Cobots zijn ‘collaboratieve robots’, die geschikt zijn om samen met mensen zij aan zij te werken. Cobots vormen een betaalbare en laagdrempelige oplossing om in vele sectoren processen te automatiseren en medewerkers te ondersteunen bij repeterende werkzaamheden. Ze zijn klein van stuk, inzetbaar op verschillende plekken en in staat om diverse taken te vervullen. Zo kan een cobot onder meer ingezet worden voor verpakken, assembleren, laden en lossen, schroeven, lijmen, polijsten, palletiseren, testen en het uitvoeren van inspecties.

Loopt u in de doorontwikkeling van uw onderneming aan tegen zaken op het gebied van automatisering? Al deze vragen kunnen tijdens deze middag besproken worden. Experts van VWCO delen graag hun kennis met u. Valk Welding heeft al vele bedrijven geholpen hun (las)productie te automatiseren. Daarbij richt de divisie VWCO zich volledig op het automatiseren van productieprocessen met behulp van de cobot.

Noteer vrijdagmiddag 10 september alvast in uw agenda! Meer informatie zal later volgen.

Recente artikelen

15 mei 2024

Nieuw: de TM30s cobot met 35kg draagvermogen

Techman Robot heeft zojuist de nieuwe TM30S cobot aangekondigd, met een indrukwekkendвЂ

Lees meer
09 april 2024

Cobot-workflow creëren met flowcharts

Maak kennis met TMflowTM : een innovatieve editing software voor cobot workflow op basisвЂ

Lees meer
20 maart 2024

Klaar voor Industrie 5.0 met AI-gestuurde cobots

De integratie van digitale technologieën om de interactie tussen mens en machine te вЂ

Lees meer

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op