03 juli 2023

TM AI Cobot S-serie

Op de vakbeurs Automatica presenteert Techman Robot trots de nieuwe TM AI Cobot S-serie. De AI Cobot is een Collaborative Robot die een krachtige en precieze robotarm combineert met een ingebouwde AI-inferencing engine en een slim vision-systeem in een compleet pakket, klaar voor gebruik in fabrieken en om de overgang naar Industrie 4.0 te versnellen.

De TM AI Cobot S-serie is uitgebracht in verschillende versies met diverse maximale laadvermogens, variërend van 5 kg tot 25 kg, met een indrukwekkende herhaalbaarheid van ±0,03 mm. De S-serie is specifiek ontworpen om een veilige samenwerking tussen mens en machine mogelijk te maken. Met flexibiliteit, gebruiksgemak en brede inzetbaarheid biedt deze serie de ideale automatiseringsoplossing voor diverse industrieën.

De TM AI Cobot blijft trouw aan zijn kernprincipes van slim, eenvoudig en veilig. Dankzij de geïntegreerde visuele verwerking in de robotarm kan de AI Cobot snel en nauwkeurig functioneren. Het is de enige serie intelligente robotarmen op de markt met een uitgebreide AI-softwaresuite. Het omvat TM AI+ Training Server, TM AI+ AOI Edge, TM Image Manager en TM 3DVisionTM. Hiermee krijgen bedrijven de mogelijkheid om hun systeem te trainen en aan te passen aan hun specifieke toepassingen.

Recente artikelen

15 mei 2024

Nieuw: de TM30s cobot met 35kg draagvermogen

Techman Robot heeft zojuist de nieuwe TM30S cobot aangekondigd, met een indrukwekkendвЂ

Lees meer
09 april 2024

Cobot-workflow creëren met flowcharts

Maak kennis met TMflowTM : een innovatieve editing software voor cobot workflow op basisвЂ

Lees meer
20 maart 2024

Klaar voor Industrie 5.0 met AI-gestuurde cobots

De integratie van digitale technologieën om de interactie tussen mens en machine te вЂ

Lees meer

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op