23 februari 2018

VWCO heeft de iF design award 2018 gewonnen met de TM5

VWCO heeft dit jaar de iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs gewonnen. Het winnende product, De Techman Robot TM5, won in de discipline product, in de categorie Industrie. Elk jaar organiseert de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld, iF International Forum Design GmbH uit Hannover, de iF DESIGN AWARD.

De TM5 kon de 63-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts wereldwijd, overtuigen met zijn smart, simple en safe features waaronder het geintregeerde vision systeem.. De concurrentie was groot: meer dan 6.400 inschrijvingen uit 54 landen werden ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te mogen ontvangen.

Meer informatie over de TM5 is in de iF WORLD DESIGN GUIDE onder “Design Excellence” te vinden.

Over de iF DESIGN AWARD
Al 65 jaar is de iF DESIGN AWARD erkend als keurmerk van hoge kwaliteit en uitmuntend design. Het iF label is wereldwijd erkend voor uitstekende ontwerp services en de iF DESIGN AWARD is een van de meest belangrijke designprijzen ter wereld. Inzendingen worden een award toegekend in de volgende disciplines: Product, Packaging, Communication en Service Design/UX, Architecture en Interior Architecture, evenals Professional Concept. Alle award-winnende inzendingen worden in de iF WORLD DESIGN GUIDE en in de iF design app opgenomen, en worden in de iF design exhibition Hamburg tentoongesteld.

Recente artikelen

15 mei 2024

Nieuw: de TM30s cobot met 35kg draagvermogen

Techman Robot heeft zojuist de nieuwe TM30S cobot aangekondigd, met een indrukwekkendвЂ

Lees meer
09 april 2024

Cobot-workflow creëren met flowcharts

Maak kennis met TMflowTM : een innovatieve editing software voor cobot workflow op basisвЂ

Lees meer
20 maart 2024

Klaar voor Industrie 5.0 met AI-gestuurde cobots

De integratie van digitale technologieën om de interactie tussen mens en machine te вЂ

Lees meer

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op