03 oktober 2022

Taste the Future 2022

Zien we jou bij het Taste the Future Event op 14 oktober? Op vrijdag 14 oktober zijn wij te vinden bij Taste the Future in de 3D Makers Zone in Haarlem. Een event waarin nieuwe disruptieve technologie voor bedrijven centraal staat. Het beloofd net als vorig jaar weer een dag vol inspiratie en kennis rondom de nieuwste technologie en circulaire maaktechnieken te worden. Zo vind je op Taste the Future van alles over hologrammen, robots, digital twins, cyber security, computational design, nieuwe bouwinnovaties, cobots, drones, 3D-scanning & reverse engineering, health innovaties, 3D-printing, VR en nog meer!

Samen met andere innovatieve bedrijven demonstreren wij wat de inzet van bepaalde nieuwe technologie zou kunnen betekenen voor jouw bedrijf.

Naast alle demonstraties en de mooie gelegenheid om te netwerken zijn er ook interessante sprekers die je tijdens diverse ‘Tech Talks’ meenemen in de wereld van de technologie van morgen. Met onder andere live vanuit de 3DMZ Studio: Smart Industry TV met Peter van Harten (Smart Industry Ambassador) en Guido Biessen (Interim-DG Bedrijfsleven en Innovatie, min. EZK) over digitalisering & het MKB. Daar wil je bij zijn!

Meld je direct aan voor het Taste the Future Event

www.tastethefuture.nl.| 3D Makers Zone & MAAK Haarlem | 14 oktober 2022 | 09:00 - 17:00

Recente artikelen

09 april 2024

Cobot-workflow creëren met flowcharts

Maak kennis met TMflowTM : een innovatieve editing software voor cobot workflow op basis…

Lees meer
20 maart 2024

Klaar voor Industrie 5.0 met AI-gestuurde cobots

De integratie van digitale technologieën om de interactie tussen mens en machine te …

Lees meer
09 februari 2024

Meer dan een distributeur: onze collega’s aan het woord

Ons team heeft recentelijk twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Business Unit Manager H…

Lees meer

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op