16 mei 2022

Bezoek ons tijdens MIX Noordoost 2022 18 en 19 mei

Deze week, woensdag 18 en donderdag 19 mei, zijn wij te vinden op MIX Noordoost in evenementenhal Hardenberg. Op onze stand zullen wij u onze cobot met tapapplicatie tonen. Deze oplossing is geschikt voor het tappen van diverse producten en materialen.

Wij vertellen u hier graag meer over en wij hopen u dan ook te ontmoeten op onze stand.
U kunt ons vinden op stand 701.

Klik hier om u te registeren voor een bezoek aan MIX Noordoost en ontvangt uw gratis toegangskaart.

Graag tot ziens,
Team VWCO

Recente artikelen

03 juni 2024

Techman AI-cobots op Vision, Robotics & Motion 2024

Het inzetten van AI voor cobots maakt jouw robotje nóg intelligenter. Hiermee kan je handelingen zoals productherkenning combineren met kwaliteitscontroles, segmentatie en meer. Dit soort unieke werkingen laten wij zien op Vision, Robotics & Motion op 5 en 6 juni.

Lees meer
15 mei 2024

Nieuw: de TM30s cobot met 35kg draagvermogen

Techman Robot heeft zojuist de nieuwe TM30S cobot aangekondigd, met een indrukwekkend bereik van 1.702 mm en een maximaal laadvermogen van 35 kg! En niet te vergeten: Techman cobots blijven zich onderscheiden als de enige cobots met een geïntegreerd vision-systeem.

Lees meer
09 april 2024

Cobot-workflow creëren met flowcharts

Maak kennis met TMflowTM : een innovatieve editing software voor cobot workflow op basis van flowcharts, ontwikkeld door Techman Robot. Met deze tool kunnen zelfs operatoren zonder programmeerervaring binnen 5 minuten een pick-en-place programma creëren!

Lees meer

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op